Mért nem jó a hamvasító sampon?
Figyelt kérdés
Vettem hamvasító sampont de nem változott tőlle semit a hajam ugyan olyan sárga :S festékkel lett festve a hajam lehet ez miat nem hat a sampon? vagy az csak a hidrogénezett hajra hat??,2008. szept. 7. 21:48
1/5 anonim válasza:
Schaumát vettél?Nekem volt szőkítve a hajam és szinte ősz lett tőle, 2-3 használat után.Sokat kellett rajta hagyni, de hatott.Pedig műszőke voltam!!!
Egy volt osztálytársnőm eredeti szőke neki is ugyanúgy hatott, tehát nem volt különbség a festett és a természetes hajon elért hatás között.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen azt vettem és 5-10percig szoktam rajta hagyni
2008. szept. 7. 23:42
3/5 anonim válasza:
Akkor valóban elég különös.Lehet eleve túl sárgás az alap, így tovább tart áthamvasítani, de az biztos, hogy nem kamu sampon tapasztaltam mint festett szőke az ismerősöm eredeti szőke haja is teljesen hamvas lett a sampontól.
4/5 anonim válasza:
Nekem bevált a hamvasító sampon...bár egy idő után kicsit roncsolta a hajamat...de ha nem csak ilyen sampont használsz, nem lehet baj :) sztem...
5/5 anonim válasza:
A hamvasító sampon kb. mennyibe kerül és tényleg kékes színű lesz tőle a hajam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!