Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mondanátok jó sampon márkákat...

Mondanátok jó sampon márkákat töredezett, hulló hajra?

Figyelt kérdés

Mèg arra is kíváncsi lennèk hogy a sampont csak a fejbőrre kell tenni, vagy a haj vègèig is fel kell vinni?

Mert mindegyik variációt hallottam, èd elvileg ha a hajvègeket is megmosod vele, akkor előbb töredeznek. Ti hogy tudjátok?

2015. aug. 25. 23:35
 1/4 anonim válasza:

A töredezett hajra ajánlom a Pantene Pro-V Instant Repair Spray-t, vizes és száraz hajra is fújhatod, finom az illata és azonnal érződik,hogy puhább, kevésbé töredezett a hajad. Ennek a termék családnak van samponja és balzsama is,de azt én nem használtam.. :/Illetve nézhetsz mellé valami hajpakolást is(vannak olcsóbbak) A hajhullásra pedig a Bánfi hajszesz szuper jó, 2-3 hét alatt normálisra csökken a hajhullás, másrészt a növekedést is serkenti.

A sampont nyilván rakhatod a hajvégekre is, hiszen a haj nem csak a hajtöveknél "koszolódik". Arra figyelj oda, hogy ne dörzsöld a hajad törölközővel, inkább csak itasd fel a fizet a hajadból, vagy csavard ki. A haj vizesen törik a legkönnyebben, szóval vagy kerüld a fésülködést vizes hajjal, vagy csak nagyon óvatosan, én megcsapkodom párszor a fejem így lesimul valamennyire.. :D Remélem tudtam segíteni. :)

2015. aug. 26. 00:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Töredezett hajat mindenképp először vágni kell, mert az csak tovább törik, helyrejönni nem fog már. Azután lehet ápolni.

Hajhullásra Herba Vita hajszesz az egyik legjobb, feltéve hogy nem belső gond van, mert akkor orvoshoz kell menni, pl egy rossz fogtól is hullhat a hajad vagy akármi mástól.

Töredezés megelőzésére valóban az kell hogy ne samponozd végig a hajad, aki rendszeresen hajat mos annak erre nincs szüksége, elég a fejbőr közelében samponozni, lemosni, a hajvégek nem zsírosak, a koszt meg lemossa a balzsam is, az fontos töredezett hajra. Kallos Latte pakolás nagyon jó a célra. Balzsamként, pakolásként is megfelelő. Vizes hajat ne dörgölj törölközővel és ne fésüld amíg meg nem száradt. Hajszárítót csak alacsony hőfokon használj.

2015. aug. 26. 14:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Töredezett hajra az olló a megoldás, aztán valami hajvégápoló a megelőzésre, töredezéscsökkentésre. Hajhullást kívülről nem lehet kezelni. Lehet vitaminhiánytól, hormongondoktól és egyéb dolgoktól is. Ha nem időszakos a hajhullás, szájon át szedhető készítményt kell találni.
2015. aug. 26. 14:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, igazán köszönöm a válaszokat!:)
2015. aug. 26. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!