Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A Das Gesunde Plus Haar Vital...

A Das Gesunde Plus Haar Vital Komplex vitamin tényleg növeszti a hajat?

Figyelt kérdés

A Das Gesunde Plus Haar Vital Komplex vitaminról szeretnék kérdezni. Tényleg nő a haj tőle? Milyen mellékhatásai vannak? Hízás,fogyás.kiütés stb.

Mennyibe kerül?

2015. aug. 25. 22:12
1 2
 11/12 ~OnLány~ ***** válasza:

Utolsó,napi egy kapszulát szabad beszedni,nem kettőt.

Egyébként én is most kezdtem,14 napja szedem.

Mindjárt 2 dobozzal kaptam,be fogom szedni.Eddig nem jelenkzetek mellékhatások,de ha pattanásos is lennék pici,akkor is szedném.

Amúgy minimum 2-3 hónap,mire látszik az eredmény,akkor kezd csak hatni minden ilyen készítmény.Nem várhatunk csodát már 1 hét után.

2016. ápr. 5. 19:59
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

igaz, de akkor is hülyeségeket írnak.

én csak néha szedem, mikor eszembe jut.

de könyörgöm, 14 éves, alapból most indul a pattanásos korszak, nem kell ezt semmire ráfogni, ilyen egy kamasz, hiszen dolgoznak a hormonok, ez így normális.

2016. ápr. 5. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!