Hány percre menjek be a szoláriumba?
Figyelt kérdés
Soha nem voltam még,de suli előtt gyorsan szeretném visszaszerezni a színem :) Szóval csak annyit szeretnék, hogy hány percre menjek be?Fehér bőröm van, de egyáltalán nem érzékeny,idén nem égtem le egyszer sem,max. lepirultam, ami egy nap alatt el is múlt(és ezt is csak akkor ,amikor délelőtt 10-től délután 6-ig az unokaöcsémmel játszottam a kertben a tűző napon)ezen kívül naptejet sem használtam és nagyon szépen le is voltam barnulva, de az elmúlt 2 hétben nagyon kikopott :/ Nem fogok rászokni a szolizásra csak pár alkalomra gondoltam,hogy elmenjek.
18/L
2015. aug. 24. 17:33
1/3 anonim válasza:
Hétvégén még 30-33 fok lesz, napozz akkor, de óvatosan. :) Sokkal természetesebb és egészségesebb, mint a szoli. :)
2/3 anonim válasza:
Én nem régen voltam életemben először. 4 percre akartam bemenni, de mind a barátnőm, mind az ott dolgozó csajszi a 6 percet javasolta kezdésnek. Utólag azt mondom, hogy picit több is lehetett volna.
3/3 A kérdező kommentje:
Fogok napozni is, csak ki szeretném próbálni :) Meg engem nagyon nehezen fog meg a nap,kb. 1 hétig kéne minden nap a tűző napon lennem,hogy szépen lebarnuljak és szeretnék erre rásegíteni.
2015. aug. 24. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!