Skinoret krenmel kapcsolatban tapasztalatok?
Skinoren a neve, már legalábbis annak, amit én kaptam. Nekem bevált, pár nap-hét használattal eltűntek a pattanások, vagyis nem keletkeztek újak. A hegeket nem fogja eltüntetni egyetlen krém sem, de a nyomokat halványítja.
Egy dologra vigyázni kell ha használod, hogy fényérzékennyé teheti a bőrt, vagyis napozni, szoláriumozni tilos vele!
2-es válaszoló: te összekevered valamivel a Skinorent. Ez a krém elsősorban pattanások kezelésére való, hogy valamennyit halványít a hegeken is, az amiatt van, mert savtartalma miatt hámlasztó hatású is, ergo a bőr gyorsabban "megújul", ha használod.
"1. Milyen típusú gyógyszer a Skinoren krém és milyen betegségek esetén alkalmazható?
A Skinoren krém a pattanások kezelésére szolgáló gyógyszer, amelyet a beteg bőrfelületen kell alkalmazni. A krém megakadályozza azoknak a baktériumoknak a növekedését (Propionibacterium acnes), amelyek lényeges szerepet játszanak a pattanások kialakulásában. Csökkenti a bőrsejtek elszarusodását is, amely miatt a bőr pórusai eltömődnek és fekete és fehér mitesszerek képződnek.
A Skinoren krém a közönséges akne (pattanás, mitesszer) gyulladásos és nem gyulladásos formáinak, illetve az ún. melazma (a bőr sötét elszíneződése) kezelésére szolgál."
( [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!