Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel fésülitek nehezen...

Mivel fésülitek nehezen fésülhető hosszú hajatok? Mit használtok a gubancok ellen?

Figyelt kérdés

5 éves kislányomnak növesztjük már egy ideje a haját, már elég hosszú és egyre több szenvedést okoz reggelente a fésülködés. Már egész jól megtanulta kifésülni a haját, de nagy a harc a gubancok ellen.

Nem hittem benne, de nővérem mutatott egy spray-t, amivel tényleg könnyen kiszedhető a gubanc. A baj az vele, hogy nem lehet kapni nálunk. Külföldön élek és nálunk nincs ilyen spray. A schauma-tól mutatott egy spray-t. Tudtok más márkát is, ami ugyanilyen jó? Hátha azt lehet kapni odakinn is. Közben próbálok rákeresni, hogy hátha van kinn is, de egyelőre nem találtam. Végső megoldás, hogy innen küldetek ki csomagba, mert sajnos repcsin nem sok folyadékot lehet vinni a bőröndbe, legyen az akár testápoló, sampon vagy víz. Az én speckó samponom meg már majdnem lefoglalta az egész limitet, mert az egy magyar termék és máshol nem lehet kapni és tényleg szükségem van rá. Nem tudom, meddig tart egy ilyen spray, 200ml-set vettem.

2015. aug. 24. 12:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Hajbalzsamot használtok? Az mindenképpen szükséges. Selymesítő, simító, valami ilyen felirattal. Próbáljátok ki, hogy nektek melyik márka válik be legjobban. Nekem most a Gliss Kur ultimate repair nagyon jó.

Nem tudom nálatok van-e Avon? Egy ismerősöm onnan rendelt valami csodafésűt. Nem hitt benne, de nagyon jó. Az ő lányának is nagyon gubancolódik a haja és azzal saját magának is ki tudja fésülni simán.

2015. aug. 24. 12:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem van schauma hajbalzsamom, az nagyon jó, de ha spray-t nem lehet kapni, akkor lehet hogy ezt sem. [link]

Ezt nézd meg, hátha segít. Ha nem, akkor az interneten találsz házilag elkészíthető fésülés könnyítő spray "recepteket"

2015. aug. 24. 13:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Arra való a hajbalzsam, hogy könnyen fésülhető tőle a haj. De bármelyik országban lehet kapni kifésülő sprayket is, minden nagyobb márka gyárt ilyesmiket. Vagy lehet kapni argánolajat, jojoba olajat bioboltokban, amiből 3 csepp kell a hajra és puhább, könnyen fésülhető tőle.

Na meg sokat segít egy jó fésű, pl detangler. Ebay-ről olcsó is. Na meg éjszaka a haj legyen befonva vagy valami... kevésbé lesz gubancos.

2015. aug. 24. 13:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Szinte minden drogériában van fésüléskönnyítő, és az is jó ötlet, ha vesztek egy tangle teezert
2015. aug. 24. 16:20
 5/7 anonim válasza:
tangle teezer nagyon jó nem húzza a hajat és nem töri le a hajvégeket!és a gliss kur hajkifésülő spray-k is jók
2015. aug. 24. 16:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat, utána fogok nézni. Bocs, hogy nem reagáltam, de mamánál voltunk pár napig és ott nincs net:D
2015. aug. 28. 06:25
 7/7 A kérdező kommentje:

Fésűnk van pár féle, mert kipróbáltam már ezt-azt. A legjobb a kefe, meg a ritka fokú fésű először.

Majd veszek valami jó balzsamot, meg utána fogok nézni a hajhullásának is, mert nagyon könnyen kihúzkodja a kistesó -8 hós - a haját.

2015. aug. 28. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!