Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nők! Nektek mi a véleményetek...

Miike kérdése:

Nők! Nektek mi a véleményetek egy ilyen Férfiről?

Figyelt kérdés
Szokásává vált, hogy tusolásnál csakis bőrápoló tusfürdőket használ, melyek általában Nivea, ill. Dove termékek férfiaknak. Tusolás után ha megszárította magát, néhány alkalommal(hetente 2x) bekeni magát tetőtől talpig hagyományos (hozzáadott női parfüm nélküli), száraz bőrre való testápolóval.

2015. aug. 23. 15:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel mèg nincs gond. Egy fèrfi is törôdjön a külsejèvel. De ne töltsön több idõt a fürdõszobába, a tükör elõtt mint egy nõ.
2015. aug. 23. 15:14
 2/7 anonim ***** válasza:

Mi a kérdés értelme?

Ez egy normális magatartás, ezen kit kell külön véleményezni?

2015. aug. 23. 15:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Bőrápoló termékek, mint a Nivea és Dove? Oszt? Ezek jobb tusfürdők, ennyi. Nem szárítanak. Nem kell külön kiemelned, hogy bőrápoló. Nem spanyolviaszok.

Bekeni magát testápolóval? Hűha! Csodabogár. Ha száraz a bőre, nyilván bekeni, kényelmi okokból, ha nem annyira száraz, akkor is kényelmi okokból. Ha a kezünket krémezzük, akkor a testünket krémezni miért fura?

Mi van, te tán valami esőerdőből, minimál fürdés fan vagy?

2015. aug. 23. 15:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Semmi, ez csak egy sima átlagos higiénikus tevékenység!

Képzeld, a pasim csak természetes anyagból készített szappanokkal fürdik, és nem kell a testét szárazság ellen testápolóval bekennie.

Na, erre mit lépsz?

Hűű.. ugye milyen nagy dolog is a tisztálkodás??

Komolyan mondom, én se értem, hogy ennek a kérdésnek mi értelme van!

2015. aug. 23. 15:35
 5/7 A kérdező kommentje:

Azt lépem, hogy veszek olyan szappanokat. :)

Nem is tudom különben. Azért vetődött fel bennem a kérdés, mert ismerőseimnek furcsa. Ők megelégszenek egy AXE tusfürdővel (sampont direkt nem említem), azt szevasz. Valóban jó illatú termékek azok, de a hatóanyagai vacakok. Mielőtt nővel randiznék, de csak egy axe-al fürdenék le, még el se mennék. Kicsit nőiesnek vélem a szokásom, de metroszexuális azért nem vagyok.

2015. aug. 23. 15:47
 6/7 anonim ***** válasza:

????????? Nem értem mi a baj.

Tök normális, amiket csinál. Attól, hogy pasi, legyen kiszáradt bőre vagy mi? :D :D

2015. aug. 23. 15:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Nah, egy szó, mint száz. Örülök a kielégítő válaszoknak. Szokásom rendben van.
2015. aug. 23. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!