Nők! Nektek mi a véleményetek egy ilyen Férfiről?
Mi a kérdés értelme?
Ez egy normális magatartás, ezen kit kell külön véleményezni?
Bőrápoló termékek, mint a Nivea és Dove? Oszt? Ezek jobb tusfürdők, ennyi. Nem szárítanak. Nem kell külön kiemelned, hogy bőrápoló. Nem spanyolviaszok.
Bekeni magát testápolóval? Hűha! Csodabogár. Ha száraz a bőre, nyilván bekeni, kényelmi okokból, ha nem annyira száraz, akkor is kényelmi okokból. Ha a kezünket krémezzük, akkor a testünket krémezni miért fura?
Mi van, te tán valami esőerdőből, minimál fürdés fan vagy?
Semmi, ez csak egy sima átlagos higiénikus tevékenység!
Képzeld, a pasim csak természetes anyagból készített szappanokkal fürdik, és nem kell a testét szárazság ellen testápolóval bekennie.
Na, erre mit lépsz?
Hűű.. ugye milyen nagy dolog is a tisztálkodás??
Komolyan mondom, én se értem, hogy ennek a kérdésnek mi értelme van!
Azt lépem, hogy veszek olyan szappanokat. :)
Nem is tudom különben. Azért vetődött fel bennem a kérdés, mert ismerőseimnek furcsa. Ők megelégszenek egy AXE tusfürdővel (sampont direkt nem említem), azt szevasz. Valóban jó illatú termékek azok, de a hatóanyagai vacakok. Mielőtt nővel randiznék, de csak egy axe-al fürdenék le, még el se mennék. Kicsit nőiesnek vélem a szokásom, de metroszexuális azért nem vagyok.
????????? Nem értem mi a baj.
Tök normális, amiket csinál. Attól, hogy pasi, legyen kiszáradt bőre vagy mi? :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!