13 éves vagyok és hullik hajam mit tegyek?
karácsoyn ota vasalom lehet talán amiatt ?????
de csak most 1 honapja vettem észre ????
Mondta egyik barátnöm hoyg neki is hullik csak a tv-ben látott vmi gyogyszert és azt szedi és már nem hullik
vmi barna gólyó
Segitség !!!
lehet, hogy ő nem szeretne 20évesen kopasz lenni :)
amúgy szerintem alacsonyabb hőfokon vasald és csak 2naponta :)
inkább legyen göndör a hajad, mint, hogy ne legyen egyáltalán semmilyen:)
ha törik akkor vágasd le amíg le van töredezve...
és legközelebb vegyél hővédőt a hajadra..:)
azt ugyan nem tudom, hogy vissza hogy lehet növeszteni a hajad, milyen csodaszerrel, de ha szárításkor fejjel lefele szárítód akkor dúsabb hatású lesz;)
ez hosszúra sikeredett, bocsi..
remélem segítettem:)
Annyi hajhullás elleni sampon, balzsam, pakolás, tabletta és más cucc van a világon h hihetetlen, én a Bánfi hajhullás elleni sampont és hajszeszt ajánlom nekem a használata alatt sokkal gyorsabban nőtt a hajam és nem hullott egyáltalán, csak rettentően gyógynövény illata van mivel nagy részben csak természetes dolgot tartalmaz. 1-2 hónap után látványos lesz a javulás,és nem feltétlenül a hajvasalástól hullhat, és is vasaltam hetente 1-2 alkalommal 5 éven keresztül és csak a hajvégek töredeztek. húgomnak pedig még az sem a vasalástól pedig ő elég sokat vasalja a haját.
20L
háááááát egy hétewn egysze hétfön vasalom
Köszikkke midnekinek
Menj el kivizsgálásra, barátnőmnek pl mandulagyulladástól hullott. Az orvos tud segíteni.
A hajvasalástól nem hullhat, csak törhet legfeljebb, a hajhullásnak belső okai vannak, ugyanis a fejbőrödből hullik ki, ahhoz meg nem érsz a hajvasalóval..
ez termaszetes nem a haj vasalostol vagy valamitol en is annyi vagyok es nekem mindig hul a hajam sokan mondtak mar hogy ez termeszetes vissza no hejette egy ujjabb ami sokkal erosebb es ugy erosebb es erosebb lesz a hajad.hagyad hulni
mert ha nem akkor mikor felnott leszel nagyon fog hulni gyemge lesz a hajad es meg kopaszodhatsz is.
(ezt olvasta es mondta bor gyogyaszom is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!