Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 13 éves vagyok és hullik...

13 éves vagyok és hullik hajam mit tegyek?

Figyelt kérdés

karácsoyn ota vasalom lehet talán amiatt ?????

de csak most 1 honapja vettem észre ????

Mondta egyik barátnöm hoyg neki is hullik csak a tv-ben látott vmi gyogyszert és azt szedi és már nem hullik

vmi barna gólyó

Segitség !!!

2010. márc. 10. 14:06
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Mit parázol? Nekem is hullik és 13 vagyok. És? Nagycucc..
2010. márc. 10. 14:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Milyen gyakran vasalod?
2010. márc. 10. 14:18
 3/8 anonim ***** válasza:

lehet, hogy ő nem szeretne 20évesen kopasz lenni :)

amúgy szerintem alacsonyabb hőfokon vasald és csak 2naponta :)

inkább legyen göndör a hajad, mint, hogy ne legyen egyáltalán semmilyen:)

ha törik akkor vágasd le amíg le van töredezve...

és legközelebb vegyél hővédőt a hajadra..:)

azt ugyan nem tudom, hogy vissza hogy lehet növeszteni a hajad, milyen csodaszerrel, de ha szárításkor fejjel lefele szárítód akkor dúsabb hatású lesz;)

ez hosszúra sikeredett, bocsi..

remélem segítettem:)

2010. márc. 10. 14:20
 4/8 anonim ***** válasza:

Annyi hajhullás elleni sampon, balzsam, pakolás, tabletta és más cucc van a világon h hihetetlen, én a Bánfi hajhullás elleni sampont és hajszeszt ajánlom nekem a használata alatt sokkal gyorsabban nőtt a hajam és nem hullott egyáltalán, csak rettentően gyógynövény illata van mivel nagy részben csak természetes dolgot tartalmaz. 1-2 hónap után látványos lesz a javulás,és nem feltétlenül a hajvasalástól hullhat, és is vasaltam hetente 1-2 alkalommal 5 éven keresztül és csak a hajvégek töredeztek. húgomnak pedig még az sem a vasalástól pedig ő elég sokat vasalja a haját.

20L

2010. márc. 10. 14:23
 5/8 A kérdező kommentje:

háááááát egy hétewn egysze hétfön vasalom

Köszikkke midnekinek

2010. márc. 10. 14:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Menj el kivizsgálásra, barátnőmnek pl mandulagyulladástól hullott. Az orvos tud segíteni.

A hajvasalástól nem hullhat, csak törhet legfeljebb, a hajhullásnak belső okai vannak, ugyanis a fejbőrödből hullik ki, ahhoz meg nem érsz a hajvasalóval..

2010. márc. 10. 14:48
 7/8 anonim válasza:

ez termaszetes nem a haj vasalostol vagy valamitol en is annyi vagyok es nekem mindig hul a hajam sokan mondtak mar hogy ez termeszetes vissza no hejette egy ujjabb ami sokkal erosebb es ugy erosebb es erosebb lesz a hajad.hagyad hulni

mert ha nem akkor mikor felnott leszel nagyon fog hulni gyemge lesz a hajad es meg kopaszodhatsz is.

(ezt olvasta es mondta bor gyogyaszom is)

2010. márc. 10. 17:10
 8/8 anonim ***** válasza:
TETVES VAGY!!
2010. márc. 10. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!