Hol tudom megvásárolni a Thermo gélt és kb mennyiért?
Figyelt kérdés
Itt olvastam, hogy nagyon hatásos narancsbőr ellen. Egy egyszerű gyógynövény boltban hozzá juthatok? Tudnátok valami konkrét helyet javasolni Budapesten? Főleg a 17. kerület környékén,de máshol is jó...2008. szept. 7. 14:47
1/8 anonim válasza:
www.biodepo.hu/product_info.php?products_id=112 -
Ezt találtam a neten a legolcsóbbnak.
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
Teljes utánanézés után: [link]
Ez tűnt a legszimpibbnek. Máris megrendelem, de én csak a 150 ml-est.
4/8 A kérdező kommentje:
Huh nagyon köszönöm :) Azt nem tudod véletlenül(vagy bárki más) ,hogy személyesen hol tudnám megvenni? Az a helyzet,hogy 19 éves vagyok,és valószínüleg kedves szüleim nem örülnének,ha megtudnák,mire költöm a zsebpénzem...Így inkább nem rendelnék interneten...
2008. szept. 7. 17:46
5/8 anonim válasza:
Fitotékában, kb. 5000 Ft a nagy.
6/8 A kérdező kommentje:
köszi :)
2008. szept. 8. 17:33
7/8 anonim válasza:
Ferenc körúton a DDA diszkontban (valami hotel mellett van a bolt, közel a Petőfi hídhoz)
a nagy tégelyes 4185 ft.
DDA Illatszer és Vegyi áru Nagykereskedés
Boltok:
1053 Budapest, Múzeum krt. 37.
1067 Budapest, Oktogon 4.
1072 Budapest, Thököly út 2.
1088 Budapest, József krt. 2.
1136 Budapest, Hollán Ernő u. 5.
1094 Budapest, Ferenc krt. 19.
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!