Szőrtelenítő krém márkanevek?
Figyelt kérdés
Légyszi, mondjatok olyan szőrtelenítő krémet, ami bevállt, főképpen hónaljra és bikinivonalra használnám. Már veetből kipróbáltam egy fajtát, de az csak röviditett rajta, tövistül csak a kicsiket szedte le. Márkaneveket, tapasztalatokat szivesen olvasok! köszi:)2015. aug. 22. 18:10
1/2 anonim válasza:
Delia Cosmetics. Nekem ez annyira nem vált be, de kinek mi:)
Viszont ami nekem bevált, és nagyon jó volt az az Evelin Cosmetics.
És ugyanígy a Veet is.
Viszont tövestül egyik sem fogja eltávolítani a szőrt.
2/2 anonim válasza:
A szőrtelenítő krémet nem szabad rendszeresen használni mert tönkreteszi a bőrt (és környezetet is), és egyik sem szedi le a szőrt tövestül. Arra az epilátor és gyanták képesek. Szóval inkább azt szerezz be. Szőrtelenítő krémnél még a borotva is jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!