Végleges Hajegyenesitésre gondoltam de nem tudom hogyan/hol?
Figyelt kérdés
Nagyon hullámos/göndör hajam van és ezt szeretném megváltoztatni de aggaszt a lehetőség hogy elrontják mellesleg Fiú vagyok és lehet hogy kicsit homisan hangzik hogy hajat akarok egyenesíteni de mind1. Hallottam egy úgynevezett "thermal recondition" ("japanese hair straightening") nevezetű eljárásról de nem értek hozzá ezért segítséget szeretnék kérni az eljárásokkal kapcsolatban Köszi#haj #straighten
2015. aug. 22. 09:56
1/3 anonim válasza:
van keratinos hajegyenesítés is már! nézz utána minél pontosabban,kérdezz meg pár fodrászt.
Nyugodtan megcsináltathatod, de amikor nő a haj,akkor lehet újra göndören nő vissza,pl nő 3-5centit és akkor a töve göndörös lesz,a többi meg egyenes. Szóval tényleg nézz utána,mert nem tudni mi lesz.
2/3 anonim válasza:
Végleges nincs. A ki nem nőtt hajat nem lehet megváltoztatni, az genetika kérdése.
Ha elrontják, akkor lenöveszted és kész. Persze a másik oldalról nézve mehetsz állandóan újracsináltatni, mert le fog nőni.
3/3 anonim válasza:
Nincs végleges, mert a kinövő haj mindig göndör lesz. Azon változtatni nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!