Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Korpás a hajam, mit tegyek?...

Korpás a hajam, mit tegyek? Többi lenn.

Figyelt kérdés
Szóval kb 1 éve kezdett korpásodni a hajam. Akkor még ugye nem látszott és nem is annyira foglakoztam vele. Aztán kezdett durvulni és Head&Shoulderst használtam. Na ez használt egy ideig, kb 3-4 hónapig. Aztán megint előjött és nem tudtam miért. De most az a nagyon nagyon korpás voltam, ekkor anyumék vettek Gerovital patikai gyógyszert rá. Ez használt csak kifogyott és nem volt ugyanolyan már így másik fajtát vettek de ez csak előhozta és ezt megmondtam így amint kapott a patika akkor már megvettük azt a fajtát de már nem használ és, hogy miért nem tudom. Nem szoktam a hajam lakkozni csak néha meg úgy semmit csak felkötöm, max fonom ennyi. Miért lehet ez?

2015. aug. 21. 21:49
 1/1 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt meg probald ki, bármelyik drogeriaban, vagy Tesco ilyesmi, egy ezres es sokaig eleg, egy hasznalattol látványos változás, ha ez sem, nezesd meg hajgyogyasszal, vagy borgyogyaszal

2015. aug. 21. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.