Garnier Ultra Doux sörélesztő és gránátalma samponról vélemény? (bővebben lent)
Az utóbbi időben rettentőmód hullik a hajam és már rengeteg mindent kipróbáltam, de semmi sem használt. Sörélesztőt szedek (lassan túlvagyok egy dobozon), Bánfi hajhullás elleni samponnal mostam a hajam idáig, hajszeszt is használtam , de semmi. Sőt, a Bánfi hajszesztől konkrétan mégtöbb kihullott...csomószám szedtem ki a hajam, nagyon megijedtem. Láthatóan elkezdett ritkulni is, főként a fejem tetején (nyilván ott látványosab), ugyanakkor rengeteg kis babahajat látok a fejemen. Mivel a megfizethetőbb hajhullás elleni termékek nálam nem használnak, anyagilag meg nem vagyok annyira eleresztve hogy megvegyem a drágábbat hogy aztán attól is kihulljon, gondoltam a gyenge, élettelen maradék hajam illetve a babákat kéne megerősítenem valahogy. Alkalmas erre ez a garnier-féle sampon? Mindenféle tapasztalat érdekelne.
U.I.: Kérlek mellőzzétek a 'Menj bőrgyógyászhoz'/'csináltass vérképet', stb. hozzászólásokat, mert magamtól is tudom, mit kell tennem, egyedül sampon ügyben nem tudok dönteni. (Amúgy bőrdoki jövő héten tud fogadni, a vérkép alapján pedig az ég világon semmi bajom.)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!