Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Braun epilátorok közül melyike...

Braun epilátorok közül melyiket érdemes választani?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy epilátort, de mivel eddig mindig gyantát vagy borotvát használtam egyáltalán nem értek hozzájuk. Legtöbben a braun silk epilt ajánlják, viszont azon belül is van egy csomó. A 9-es a legújabb, ezért gondolom a legjobb, (?) viszont ez az árán is eléggé meglátszik...szóval a kérdés az lenne, hogy ha nem a 9, akkor melyik az, amelyiket megéri megvenni? 7? esetleg 5? vagy az már gagyi? Az az igazság, hogy ahogy olvasgattam a leírásokat, nem sok különbséget láttam köztük, de tényleg nem értek hozzá, úgyhogy a válaszokat előre is köszönöm!

2015. aug. 21. 15:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem egy Braun Silk épil supert soft van, több mint 10 éves, és nagyon jó.
2015. aug. 21. 15:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha nem szeretsz órákig vacakolni akkor olyat vegyél ami 40 csipeszes. Ezen kívül még legyen rajta világítás. Amúgy mindegyik Braun epilátor jó, csak a 20 csipeszes régiek kissé lassúak. De még az is jobb mint akármelyik másik márka epilátora.
2015. aug. 24. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!