Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Világosabb színt kapok ha nem...

Világosabb színt kapok ha nem teszem hozzá az összes festéket a peroxidhoz?

Figyelt kérdés
Kozepbarna festéket vetettem, csak itthon láttam, hogy nagyon sötét. Szeretném picit vilagositani a hajam ezért már 3 honapja vilagosabbal festem, csak másik márkából, ez lehet most a gond. Muszáj lenne befestenem, mert reggel munkahelyi meeting és mar nagyon latszanak a lenövésnél az ősz szálak, de nem akarom, hogy újra szinte fekete legyen. Semmi nincs nyotva a kozelben. Ha kevesebb festéket nyomok a peroxidhoz vilagosabb lesz vajon? Mondjuk a tubus 80%-át.
2015. aug. 20. 12:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem lesz sajnos, de latom elkéstem a válasszal. Mi lett végül?
2015. aug. 21. 22:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Szinte fekete lett :( kitartóan mosom aztán innentol kezdve csak egy márkából fogok venni, vilagosbarnat. Csak igy az elejen2 elég rusnya lesz, hisz csak a lenovest fogja befogni.
2015. aug. 23. 07:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Az oxinak nincs köze ahhoz hogy milyen színű lesz...

És ha világosítani akarod a hajad akkor ne festeni kezd hanem hajradírt használj vagy menj fodrászhoz ha ennyire nem értesz ehhez. Festéstől nem lesz világosabb hajad, csak ha már lenő az egész, ami hosszú haj esetében több év.

2015. aug. 24. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!