Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Barna hajamba:ombre vagy...

Barna hajamba:ombre vagy melír? Melyik jobb?

Figyelt kérdés

Valamivel fel szeretném dobni egy kicsit a hajam. Nem tudom,hogy ombret csináltassak újra? Volt másfél éve,már csak a hajvégeken látszik,de szőkítővel túl sárgás lett a színe, most hajfestékkel próbálkoznék.

De gondoltam még apró melirekre is bele,de nem tudom melyik lenne jobb.

18L

2015. aug. 19. 17:56
 1/6 A kérdező kommentje:
Persze mindkét esetben szőkés átmenetre gondoltam!
2015. aug. 19. 17:56
 2/6 anonim válasza:
0%
ha gondolod szivesen raelvezek :)
2015. aug. 19. 17:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Inkább élvezkedj máson. És témához illő kérdésekre válaszolj,köszi.
2015. aug. 19. 18:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Az ombre divat, minden második lánynak olyan a haja. A melír már kiment a divatból, de tud jól kinézni, nem úgy, mint az ombre, amit könnyen el lehet rontani, és úgy néz ki, mintha nagyon durván le lenne nőve, ami miatt mondjuk egy felnőtt nem azt gondolja, hogy hű, de menő, hanem azt, hogy szegénykének nincs pénze hajfestékre.

Nekem világosszőke melír van a sötétszőke hajamban, persze nem olyan nagyon durván csíkos, hanem szépen, ízlésesen vaneloszlatva a hajban, szerintem jól néz ki, és mások is ezt mondják.

Én a melírra szavazok, sokkal ízlésesebb.

2015. aug. 19. 18:18
 5/6 anonim ***** válasza:
* van eloszlatva
2015. aug. 19. 18:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Melír!
2015. aug. 19. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!