11/13 anonim válasza:
Nekem is volt futura hajam és nagyon is jó. Csak ne vasald 180 fok feletti hőfokon mert azt nem bírja és megolvad, és nem lehet festeni sem. De egyébként tök jó, nekem másfél évig bírta. Nagyon vigyáztam rá. Este levettem mindig hogy kíméljem... csatos volt. Nem látszott hogy nem igazi.
Ja és az igazi hajakról azt hallottam hogy elszívják a saját hajadból a tápanyagokat... ami belegondolva valós dolog lehet, én ezért nem is akarok olyat.
12/13 A kérdező kommentje:
utolsó előtti,köszi a választ,és be fogok számolni! :)
utolsó,köszi a jótanácsot,vigyázok akkor majd rá én is :)
2010. márc. 14. 11:21
13/13 anonim válasza:
Eladó egy alig használt, festett szőke első osztályú 100% minőségű európai haj. Én kétszer ennyiért vettem egy nagyon profi fodrászatban. Nagyon szép, nekem fel volt varva egy rövid ideig, de mivel túl hosszúnak találtam vettem rövidebbet. Derékig érő, puha szép, fényes. Érd.: katta89@gmail.com vagy 06 30 870 80 89
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!