Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Szerintetek ez gáz...

Lányok! Szerintetek ez gáz vagy elmegy?

Figyelt kérdés
Nos 15 éves vagyok es a combom,fenekem,hasam elegge szoros,kb mint apamnak.Hasam borotválom de combom nem gaz igy?

2015. aug. 16. 14:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem gáz, hogy borotválod magad, de te dolgod.
2015. aug. 16. 15:02
 2/5 A kérdező kommentje:
csak hasam mert ha megnő kibirhatatlanul viszket xdd
2015. aug. 16. 15:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindenkinek szőrős, szinte az egész testfelszíne, de ha sötét a hajad akkor sokkal jobban látszik, szóval ez nem olyan gáz, de szerintem inkább ne borotváld magad, mert attól csak egyre erősebb lesz, próbáld ki inkább az epilálást vagy gyantát.
2015. aug. 16. 18:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is gyanta, ha már mindenképpen megakarsz szabadulni a sok szőrtől. Az tartósabb is és nem erősödik a szőrzet ha visszanő. A borotvától brutál módon megerősődik a és sötét lesz.
2015. aug. 17. 14:06
 5/5 anonim válasza:

Hagyd meg, csak a farkadnal szedd le

15L

2017. júl. 11. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!