A színező nem annyira károsítja a hajat mint a rendes festék?
Figyelt kérdés
Szőke voltam, de a sok szívatástól nem nőtt a hajam.. most nagy nehezen rávettem magam és barna lettem. Nem akarom sűrűn festetni a hajam.. ha van már kis lenövésem és színezővel rámegyek a lenőtt részekre akkor nem károsodik a haj annyira és fog nőni nem ?! Sajna még a hajam alatt van a kiszőkített rész,gondolom nem kevés idő még teljesen lenő és rendbe jön :(2010. márc. 9. 14:47
1/2 anonim válasza:
A festék beleszívódik a hajszálakba és ezért jobban roncsolja azokat, viszont a szinezö a hajszálakon kivülröl képez egy réteget, ami sokkal kevésbé ártalmas, söt sok esetben inkább védi a hajat.
2/2 anonim válasza:
Már szeptember óta növesztem a hajamat.Gyorsan nő,de igyekszem csak 2 havonta színezni. Vágattam is a végéből sokat, szóval már rendbe jött kb 8 hónap alatt.A barna rész kb állig ér -a többi még a szőkített rész(mell felett végződik ),de már egészséges.A szőkített rész viszont mindig világosabb mint a másik rész, szóval néha az egészet is újra kell színezni.
Szerintem nem károsítja a színező a hajat, nekem még erősebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!