Ti mit gondoltok a tangle teezer-ről?
nekem nem jött be :D áramos lett a hajam tőle mindig,szállt ide oda,és tulajdonképpen nem kifésül,hanem csak egységessé teszi a hajat!
speciel nekem 1 hét után elhajoltak benne a kis "kefék" pedig nagyon vékonyszálú a hajam és nem is dús igazán
Nekem extra dús és hosszú és nem hajolt el egy sem fél év alatt.
Viszont tényleg inkább csak látszateredményt ad. Ha alaposan ki akarod fésülni vele a gubancokat, tízszer annyi időt vesz igénybe, mint egy normál bontófésűvel.
Meg kell szokni, de nagyon jó. Tényleg nem tép, nem húz.
Mivel rövidek a fogai, nem éri át az egész hajtömeget, csak a tetejét, de mindig mélyebbre jut, ahogy a felső réteg már nem kócos. Alig jön ki hajszál, és nem teszi tönkre a hajat.
Csak eredetit szabad venni, a másolatok gagyik.
Nekem van eredeti és ebayen kapható utánzat is. Nagyon szeretem!
Először az eredetit vettem meg, és nagyon elégedett vagyok vele, nagyon könnyen kifésüli a gubancokat a hajamból, és nem húzza, kevésbé hullik a hajam.
Az utánzatot azért rendeltem, mert sokfelé olvastam, hogy agyondicsérik, hogy van olyan jó, mint az igazi...kíváncsi voltam, megért pár dollárt, azt hurcolászom a mindennapokban a kistáskámban, itthon meg vár az igazi.
És a különbség? Van azért, de ár-érték arányban tényleg nagyon jó az ebayes. Tehát az eredeti nem annyival jobb, mint amennyivel drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!