Voltam a napokban kozmetikusnál. Normális, ha utána csúny pattanások jönnek ki az arcomon?
Figyelt kérdés
Eddig tele voltam pattanásokkal és miteszerekkel, már van egy-két kisebb hely, ahol szép tiszta a bőröm, viszont máshol meg olyan kb. négy darab nagy pattanás jött ki, de nem nyomtam ki őket, mert úgy hallottam, hogy nem szabad. Annyi érdekelne, hogy ennek így kell lennie? Tapasztaltabb emberkék és kevésbé azok válaszát várnám. 14/L2015. aug. 13. 23:14
1/3 HannaJackson válasza:
Szia én is nem rég voltam kozmetikusnál és nekem is kijöttek csak kiüt3s szerűek voltak. Nekem sose volt sok pattanásom néhe elő jött egy de ez normális mert nrkem ezt mondta a kozmetikus. Ha raksz rá kis fertőtlenítőt akkor hamar elmúlik.Nekem egy éjszaka alatt elmutak.14/L
2/3 anonim válasza:
Ez nálam is így volt, hetek kellettek, h elmúljanak, nagyon csúnyán nézett ki utána; az osztálytársamnak meg véraláfutásos lett az arca. Én úgy döntöttem, h nem megyek többet, inkább gőzölök és saját magam nyomom ki, persze ez sem jó döntés. Még talán egy megoldás, ha az orcáidat nem, csak a homlokod, az orrod és az állad kezelteted. Ami segíthet pattanások ellen: Naturland Svédcsepp (vattával áttörölni, szembe ne kerüljön, mert csíp :D )
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
#1 nekem is elmúlt egy-kettő, de persze jött helyette másik, ne legyen hiányom belőlük. :D
#2 majd talán kipróbálom azt a cseppet, egyenlőre még megnézem, hogy a mostani szer hat-e. :)
2015. aug. 14. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!