Van olyan hajfesték/színező, ami nem szárítja ki a hajat? Lehetőleg, ammónia mentes.
Kemon Nayo-val festettem,de nagyon tönkretette,kiszárította... :/ Pedig állítólag,tök "bio"... na mindegy,azzal nem festem többet,az tutti. Régebben Castingot használtam,az például nem szárította ki,de nem tudom,hogy nem csak azért-e ,mert akkoriban még használtam szilikonos balzsamot,ami meg tök puhává teszi ,ugye a hajat. A Castingnak a balzsamját rá tettem egyből utána ,és lehet,hogy azért nem éreztem,hogy kiszárítaná a hajamat(?)
Előre is köszönöm,ha valaki segít!
Az nem szárítja amihez nincs oxi, pl Directions, Manic Panic, Crazy Color, vagy a tasakos színező samponok, Venita, Joanna. De ezek nem tartósak csak 4-6 mosásig.
Amihez van oxi az szárít is. Ez elkerülhető extra hajápolással. Én Wella festéket használok, fodrászkellékesből. És kókuszolajjal kenem a hajam, arra kenem fel a festéket mindig. Így alig szárít, és minden nap használok tiszta argánolajat is a hajvégeimre. A szilikonos balzsam nem igazán segítség.. A száraz hajnak inkább ápoló olajak kellenek.
Áh szuper,ezeket nem is tudtam! :)
Köszönöm szépen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!