Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van olyan hajfesték/színező,...

Van olyan hajfesték/színező, ami nem szárítja ki a hajat? Lehetőleg, ammónia mentes.

Figyelt kérdés

Kemon Nayo-val festettem,de nagyon tönkretette,kiszárította... :/ Pedig állítólag,tök "bio"... na mindegy,azzal nem festem többet,az tutti. Régebben Castingot használtam,az például nem szárította ki,de nem tudom,hogy nem csak azért-e ,mert akkoriban még használtam szilikonos balzsamot,ami meg tök puhává teszi ,ugye a hajat. A Castingnak a balzsamját rá tettem egyből utána ,és lehet,hogy azért nem éreztem,hogy kiszárítaná a hajamat(?)

Előre is köszönöm,ha valaki segít!

2015. aug. 12. 22:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Az nem szárítja amihez nincs oxi, pl Directions, Manic Panic, Crazy Color, vagy a tasakos színező samponok, Venita, Joanna. De ezek nem tartósak csak 4-6 mosásig.

Amihez van oxi az szárít is. Ez elkerülhető extra hajápolással. Én Wella festéket használok, fodrászkellékesből. És kókuszolajjal kenem a hajam, arra kenem fel a festéket mindig. Így alig szárít, és minden nap használok tiszta argánolajat is a hajvégeimre. A szilikonos balzsam nem igazán segítség.. A száraz hajnak inkább ápoló olajak kellenek.

2015. aug. 13. 09:03
 2/4 A kérdező kommentje:

Áh szuper,ezeket nem is tudtam! :)

Köszönöm szépen!!

2015. aug. 13. 11:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, a Joannát próbáltam ,és az valóban nem az igazi ,sajnos. :/ Pedig nekem tetszenének nagyon a színei,csak az őszt sem fedi,és nekem kezd már lenni egy jó pár.
2015. aug. 13. 11:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Azt megkérdezhetem még,hogy milyen kókuszolajat hasznàlsz pontosan? Előre is köszönöm!
2015. aug. 13. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!