Szemöldök világosítása hogyan lehetséges?
Figyelt kérdés
Szőkítőporra rá is van írva hogy ne használjuk szemöldökre, ennek ellenére kipróbáltam ma de pár perc után csípte nagyon és pici fehér hólyagos lett körülötte. Szerencsére azonnal lemostam így nem lett nagy gond, de inkább nem próbálnám mégegyszer ha van más megoldás:D Mások hogy csinálják?2010. márc. 8. 18:48
1/1 anonim válasza:
szia én szemöldök sötétitést szoktam csináltatni, amugy ezt kozmetikus végzi. neki van olyan festéke amit lehet szemöldökre tenni neki megtudod mondani pontosan mennyivel akarod világosabbra. énis ugy szoktam. sajnos nem tart sokáig kb 4-5 napig de muszáj. mert nekem nagyon halvány olyan mintha nem lenne hehe:D
ha épp nem meek kozmihoz akkor cerkával szoktam de azt nem tom h világositani is lehet e cerkával de a kozmetikus megoldja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!