Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen voros hajfesteket vegyek?

Milyen voros hajfesteket vegyek?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy eleg kenyes a voros festek... hamar koppik,el narancssargulhat stb.De megis.. ti mit vennetek? Syoss,Garnier vagy Palette ezeken gondolkozok... melyik legyen? Vagy inkabb mas? Esetleg arnyalatokat is irhattok.S kinek korulbelul mennyi ideig tart a szep festett haj?
2015. aug. 10. 20:45
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha tartós jó fajtát akarsz akkor fodrászkellékesben vegyél valamit, pl Alfaparf, Wella, Berrywell, stb. Azért is jó ez mert ehhez te választod az oxit, a Syoss félékben meg gyárilag tesznek egyet, ami nem mindenki hajára jó. Pl más oxi kell világos és sötét hajra, nem ugyanaz. Erre oda kell figyelni. És arra is hogy vörös hajat mivel mosol, mert mondjuk egy korpás hajra való sampon rettenetesen kikoptatja a festéket. Egy szulfátmentes pl Kallos lab35 pedig jó választás lehet, ezt is fodrászkellékesben, illatszeresekben lehet kapni. És a meleg víz is jobban koptat mint a hidegebb.

Nekem szőkített hajra van vörös festve, emiatt nagyon kopik, én színezőt (Directions, Crazy Color) szoktam keverni hajpakolásba minden mosásnál, így mindig frissítem a színt.

2015. aug. 10. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!