Neogranormon kenőcs jó a gyulladt, gennyes pattanásra?
Figyelt kérdés
2010. márc. 8. 15:45
1/9 anonim válasza:
Ki kell nyomni, utána kell vele bekenni. A neogranormon csak hámosító, gyógyítja a sebet.
2/9 anonim válasza:
Szerintem nem.Inkább beszélj bőrgyógyásszal és kozmetikussal.
Én gyógyszert kaptam rá meg differin gélt és Zinerit oldatot.
3/9 anonim válasza:
Én semmiképpen nem tenném rá a gennyre!
4/9 anonim válasza:
a Zineryt oldat egy jó nagy car!
nekem nemh. elmulasztotta vna a pattijaimat, hagyta, h még több jöjjön ki
5/9 A kérdező kommentje:
Egyetlen pattanásról van szó, ezzel nem fordulok még kozmetikushoz!:) Már kinyomtam, a seb van gyulladásban, megpróbálom, hátha ez is lehúzza. Köszönöm a válaszokat!
2010. márc. 8. 16:11
6/9 anonim válasza:
szia!
kenj rá jó minőségű mézet ,is vízzel higítsd ,a neogranormon inkább a patti után maaradt hegre jó ,de nekem vhogy még arra sem vált be pedgi sokan dícsérték!
7/9 anonim válasza:
a sebnek a pirosságát elmulasztja, mivel bőrnyugtató hatású... de ügyelj hogy csak a pattanást kend be vele, mivel nagyon zsíros krém és eltömíti a pórusaidat, amitől még több pattanásod lehet !
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Végül ezt kentem rá, és másnapra egész szépen lehúzódott a gyulladás!
2010. márc. 10. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!