Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lézerrel szednek le ingyen...

Lézerrel szednek le ingyen anyajegyet?

Figyelt kérdés

Hónom alatt van kiálló. Elég zavaró borotválásnál, vérzett is egyszer, meg szerintem az állandó dezodor se jó neki. Pár év alatt kicsit "más" is lett, például jóval barnább. Beképzelem, hogy valami bsja lesz.

Nem akarom sebészileg leszedetni, mert eléggé fájdalmas, érzékeny helyen van. Van akinek a szeme alól vették le lézerrel és meg se látszik. Vagyonokat nem akarnék kifizetni érte, akkor gyűjtenék rá pár évig.

2015. aug. 8. 23:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Hogy ingyen leszedik-e azt nem tudom, gondolom ha olyan a helyzet, akkor igen. Viszont azt nem hinném, hogy sokkal másabb lenne a sebészeti, késsel kivágós műtétnél a lézeres, mert gyakorlatilag ugyanaz, csak az eszköz más. Sőt, olyan véleményeket is lehet hallani orvosoktól, hogy sokszor a szike sokkal tisztább megoldás. Én lézerrel szedettem le egy bőrfüggeléket, eltart egy darabig amíg meggyógyul, eleinte egy eleven lyuk van a helyén, aztán seb, aztán kb. fél évig látszott egy kicsit a helye a bőrön, ami egyre kevésbé látszott, aztán már egyáltalán nem. Nekem is a hónom alatt volt. De ez változó, hogy kinek mennyire gyógyul láthatóan. Amúgy manapság 10e körül csinálják magánrendelőben, ami nem egy vagyon és egy bejelentkezés után megvizsgálta és leszedte, 15 perc alatt megvolt. Míg ha TB-re akarod, akkor gondolom kicsit hosszadalmasabb.
2015. aug. 8. 23:42
 2/2 anonim ***** válasza:
De most látom, hogy csupa ilyen kérdést dob alulra a gép. :)
2015. aug. 8. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!