Első alkalommal gyantáznék, van 2 kérdésem, amit még nem találtam interneten?
Figyelt kérdés
1. Találtam egy olyat a boltban, hogy "elektromos gyanta patron", 1500-2000 körül van. Ez magában alkalmas gyantázásra?
2."Gyantázó szett-classic 20 db-os", kb. 800 forint, ez magában alkalmas?
Vagy szettet kell venni mindenképp ami úgy 5-6 ezer körül van (?).
Köszönöm a segítséget! :)
#gyanta #gyantaparton
2015. aug. 7. 22:34
1/4 anonim válasza:
Hát mivel kell készülék, ami felmelegíti a patront, meg gyantázó csík is, ezért szettet venni a legegyszerűbb.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Felmelegíteni ezeket önmagában is lehet, nem? Csak most még nem szeretnék készüléket is venni, ha netán nem jönne jól össze a dolog.:)
2015. aug. 7. 22:42
3/4 anonim válasza:
Lehet. Én sokáig lábosban, forró vízbe tettem a patront. De elég macerás volt, mert forró volt a patron, és amikor fogyott belőle a gyanta folyton lebegni "akart" a vízen. De tényleg nem rossz ötlet,h először így kipróbálod. Vmi olajat, krémet is vegyél ami leszedi a gyantát.
4/4 anonim válasza:
Rossmannosat nézted? Mert fodrászkellékesben sokkal jobb gyantákat vehetnél sokkal olcsóbban is. Ha nincs géped inkább sima gyantát vegyél, ne patront. Az macerás. Sima elasztikus gyantát meg csak felkened és letéped, még papír sem kell hozzá és bárhol melegíthető.
Ha patronosat akarsz ez a legolcsóbb szerintem géppel együtt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!