Mi a véleményetek a Lisse Desing Keratinos hajsímításról? Mennyire vált be? Tényleg 3-4 hónapig szögegyenes marad a haj? Igaz hogy a terápia utáni első hajmosás után kimegy a hatása?
Kétszer csináltattam meg ezt a hajegyenesítést, ugyanezzel a termékcsaláddal. Elsőre jónak tűnt, egyenes lett a hajam, bár szétszedte a hajvégeimet, vagy 5 cm-t le kellett vágatnom utána, de egyenes lett a hajam. Másodszorra, egy év múlva már nem volt jó abszolút. A hajam nem lett rendesen egyenes, mintha szétégették volna, olyan lett. Borzasztóan elkezdett törni, foltokban letört a hajam (tehát volt, ahol egy 5-10 cm mély folt lett alul a hajamban, mint amit kivágtak kb.). A hajam azóta (2 éve) sem jött helyre teljesen, akármit kenek rá, folyton törik azóta is. Szóval nekem 100x többet ártott, mint bármilyen hajvasaló.
Legcélszerűbb amúgy megnöveszteni a hajat hátközépig érőre, onnantól már nem néz ki hülyén göndören, hullámosan sem. Én ezt tettem inkább.
Nekem tegnap csinálták másodjára. Nagyon szeretem! :) A hajam sosem néz ki ilyen jól, sosem olyan selymes, mint a kezelés után.
A két kezelés között 4 hónap telt el, a hajam még mindig egyenes volt, de mivel nagyon gyorsan nő az enyém, így a sok friss babahaj (ami nyilván nem lett lekezelve) rontotta kicsit az összhatást, ahogy szálltak ide-oda, erre még kitalálok valamit. Mert amúgy lehet, hogy még később is ráértem volna újra kezeltetni.
Az én hajam is enyhén hullámos csak, szögegyenes lesz a kezeléstől. De láttam már durván göndör fürtöket is megszelídülni a fodrászom keze alatt. :D
Én ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!