Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sok szép lány miért hiszi azt...

Sok szép lány miért hiszi azt hogyha levágatja rövidre a haját akkor jobb lesz? 25F

Figyelt kérdés
Miközben úgy néz ki mint egy fiú utána. Egy hercegnőből egy rondaság lesz.
2015. aug. 6. 20:04
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Mitől provokatív?
2015. aug. 7. 14:26
 12/17 anonim ***** válasza:
Nézd meg a kérdésed és a rá érkezett válaszokat. Gondolkodj.
2015. aug. 7. 15:49
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem jöttem rá. Kifejtenéd?
2015. aug. 7. 18:47
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Látom megint megy a boszorkányégetés hogy "nem miattad teszi hanem hogy jól érezze magát". Ez szép meg jó meg minden, de van akinek TÉNYLEG nem áll jól.
2015. aug. 7. 18:55
 15/17 anonim ***** válasza:

Régen rossz ha egy lány csak addig szép míg hosszú haja van. Előtte is "rondaság" volt, csak eltakarta a haja.

Az szép nők rövid hajjal még szebbek lesznek ;-)

2015. aug. 10. 06:42
 16/17 anonim ***** válasza:

Mármint mi lesz jobb?

És honnan tudod, hogy neki nem jobb?

Mellesleg valóban igaz. Aki szép, rövid hajjal is szép.

Ha egy csúnya lány neked szép lesz csak azért mert hosszú a haja, akkor nálad vannak gondok.

2015. aug. 10. 07:49
 17/17 anonim ***** válasza:

Azért provokatív, kedves, mert kb. azt mondod, hogy ne vágják má' le a lányok a hajukat, mert utána rondák lesznek és rájuk sem bírsz nézni. :) Legalábbis ez jön le számomra, különben meg nézd meg a támadó jellegű válaszokat.

Valakinek tényleg elcseszi az arcszerkezetét, de vannak akiknek kifejezetten jobban áll (pl nekem, csak én még nem szántam rá magam a vágatásra :P) Ennyi erővel ne legyenek hosszú hajú fickók, mert az "ronda" (saját vélemény, tehát nem mások nevében beszélek, de köztetek is van olyan, akinek jól áll, sőt.)

10&12-es voltam.

2015. aug. 10. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!