Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajhullásra melyik sampont?

Hajhullásra melyik sampont?

Figyelt kérdés

Az elmúlt évem iszonyat stresszes volt, emellett alig ettem, össze-vissza, nagyon keveset, 5-6 kilót le is fogytam, lesoványodtam, és a hajam is rettentően kihullott, nagyon csúnya és kevés az, ami most van. Most nyáron meg szeptembertől is nyugodtabb idők várnak rám szerencsére, meg újra rendesen eszem, próbálok minél egészségesebben, sok folyadék, ilyenek.

Szeretném, ha a hajam minél előbb visszanyerné azt, amilyen szép volt, és tudom, hogy sok idő, és fontos a megfelelő táplálkozás, folyadék, ezekre próbálok figyelni. Sajnos egyéb házi praktikákra nincs időm (pl. ricinusolaj,bár tudom, hogy az a leghatékonyabb, stb.), viszont hajhullás elleni sampont mit tudtok ajánlani?

Eddig kettőt próbáltam, a Gerovital Hajhullás Elleni Sampont és a Bánfi Hajhullás Csökkentőt. Hosszútávon nem tudom, melyiket lenne érdemes használni, érdekelne a véleményetek, ajánlat, tapasztalat, egyéb ötlet!

nagyon köszönöm(:

2015. aug. 6. 15:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Hajhullásra nagyon jól teljesít nekem mindig a Herba Vita hajszesz. Szoktam csalánteát is főzni, spray flakonba teszem és fújkálom a fejbőrre amikor eszembe jut. Az is jót tesz. Mellette én természetes sampont használok, bioboltból. Nem láttam még olyan sampont ami hajhullásra jó lenne.

A ricinusolaj meg inkább hajhullást okoz, szóval nem épp hatékony.

2015. aug. 6. 15:40
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!(:
2015. aug. 7. 14:56
 3/3 anonim válasza:

Nekem diffúz hajhullásom van

A patikában lehet kapni Alpecin Koffein sampont ezt ajánlotta a bőrgyógyász meg Nizoral sampont

2015. aug. 15. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!