Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel tudnám erősíteni a...

Mivel tudnám erősíteni a hajhagymáimat?

Figyelt kérdés
Elképesztően hullik a hajam, pedig bio kaján élek, natur kozmetikumokat is használok, valamint még sportolok is.. reggel a tükör előtt több mint 100 hajszálam kihullik(megszámoltam xd) és ugyanígy délben meg este.. ha hajat mosok még rosszabb.. valami tipp? most ezt a fejet lelógat és ugy maszírozom a hajat mintha megmosnámot csinálom, persze minden alkalommal kihullik egy csomó. A válaszokat előre is köszi:)

2015. aug. 4. 23:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem hajhagymát kell erősíteni itt már, mert ez durva hajhullás, orvoshoz kell menni és kivizsgáltatni, ezen egy masszírozás csak ront, ezt semmiképp ne csináld.

A bio kaja mit jelent? Eszel rendesen és eleget? Húst is? Mert ha nem akkor ez lehet a fő gond. De sok más oka is lehet, rossz fogak, gyulladás, akármi...

2015. aug. 5. 15:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen eszek rendesen csak annyi h nem viszek be olyanokat mint a hamburger stb. azzal biztos nincs baj, és húst is(tudom h ha nem eszek akkor 3 hónap után elkezd hullani a haj, mert vmi fehérjehiány vagy mi xd), már voltam orvosnál, de azt mondták h ez még normális.. nem tudom mi ezeknek a nemnormális...
2015. aug. 5. 21:27
 3/4 A kérdező kommentje:
a fogaim teljesen jók(se lyuk se szuvasodás), nem tudok semmiféle gyulladásról szóval nem tudom mi lehet a baj..
2015. aug. 5. 21:29
 4/4 A kérdező kommentje:
jaa, viszont sok a gyomorsavam, az ehhez köthető?
2015. aug. 5. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!