Létezik ilyen hajvasaló ilyen hajvasalót?
Remingtonnak már vannak olyan különbő termékei, amiket legjobb lenne egy hajvasalóban egyesíteni...mégsem vehetek 5-6 hajvasalót, csak mert mindegyik funkciójára szükségem lenne :D
Dús, göndör hajam van, és szeptembertől kolis leszek, ezek szinte elengedhetetlenek számomra:
-széles simítólap
-vizes és száraz hajon is használható
-lehet vele hullámosítani (mert bár göndör a hajam, olyan nagy hullámok sajnos nem lesznek benne magától, a teljesen egyenes haj meg nem áll jól)
-párás időben sem göndörödik be
-legkevésbé roncsol
-szép fényes, puha lesz tőle a haj
Ezek mind megvannak külön-külön a Remingtonnál. De van olyan, ami ha nem is mindet, de többet tartalmaz ezek közül?
Nem muszáj Remingtonnak lennie, csak ott találtam ilyen mindenféle típusú hajvasalót, illetve úgy tudom, ez a legjobb márka.
Eddig Philipsem volt, de igazából nem nagyon vagyok vele megelégedve.
Na ezt jól megkérdeztem, bocsánat, sz*rakodott a telefonom :D
*Létezik ilyen hajvasaló?
Keresd ki azokat,amik Dry and Wet-esek/szárazra és vizesre is/. Azokból válaszd ki a legszélesebb simítólaposat.Kerámialaposra koncentrálj,az kevésbé roncsol. :D Az,hogy párában milyen tartós,az az eszköz minőségétől függ,a Remingtonok mind nagyon jól vasalnak általában.(Bár neked is meg kell tanulnod jó technikát)
Az,hogy egy hajvasalótól szép fénye,és puha legyen a hajad,kb. reménytelen,szóval erre az opcióra inkább valami "permetet" keress,ha már úgyis Dry and Wetet akarsz. :D
Göndöríteni pedig az összessel lehet,valamelyikkel könnyebb,valamelyikkel nehezebb. Nekem pl. a lehető legrosszabb van göndörítés céljából,mégis meg tudom csinálni :D
Amúgy ne hogy azt hidd,hogy a koleszba majd neked lesz időd hajat vasalni... :D :D (Nem akarom elvenni a kedved,csak ezt kalkuláld bele :D)
Vannak ilyen jádeköves fedésű hajvasalók, akotól ragyogó és puha lesz a haj...elvileg :)
Az ilyen széles fejű hajvasalók is alkalmasak hullámosításra?
Igazából vasárnaponként vasalnám csak ki, hajmosás után. Azért szeretnék olyat ami vizes hajra is jó, a kiszárítás nagyon macerás és időigényes.
Köszi a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!