Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Létezik ilyen hajvasaló ilyen...

Létezik ilyen hajvasaló ilyen hajvasalót?

Figyelt kérdés

Remingtonnak már vannak olyan különbő termékei, amiket legjobb lenne egy hajvasalóban egyesíteni...mégsem vehetek 5-6 hajvasalót, csak mert mindegyik funkciójára szükségem lenne :D

Dús, göndör hajam van, és szeptembertől kolis leszek, ezek szinte elengedhetetlenek számomra:

-széles simítólap

-vizes és száraz hajon is használható

-lehet vele hullámosítani (mert bár göndör a hajam, olyan nagy hullámok sajnos nem lesznek benne magától, a teljesen egyenes haj meg nem áll jól)

-párás időben sem göndörödik be

-legkevésbé roncsol

-szép fényes, puha lesz tőle a haj

Ezek mind megvannak külön-külön a Remingtonnál. De van olyan, ami ha nem is mindet, de többet tartalmaz ezek közül?

Nem muszáj Remingtonnak lennie, csak ott találtam ilyen mindenféle típusú hajvasalót, illetve úgy tudom, ez a legjobb márka.

Eddig Philipsem volt, de igazából nem nagyon vagyok vele megelégedve.

2015. aug. 4. 17:32
 1/4 A kérdező kommentje:

Na ezt jól megkérdeztem, bocsánat, sz*rakodott a telefonom :D

*Létezik ilyen hajvasaló?

2015. aug. 4. 17:34
 2/4 A kérdező kommentje:
*különböző
2015. aug. 4. 17:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Keresd ki azokat,amik Dry and Wet-esek/szárazra és vizesre is/. Azokból válaszd ki a legszélesebb simítólaposat.Kerámialaposra koncentrálj,az kevésbé roncsol. :D Az,hogy párában milyen tartós,az az eszköz minőségétől függ,a Remingtonok mind nagyon jól vasalnak általában.(Bár neked is meg kell tanulnod jó technikát)

Az,hogy egy hajvasalótól szép fénye,és puha legyen a hajad,kb. reménytelen,szóval erre az opcióra inkább valami "permetet" keress,ha már úgyis Dry and Wetet akarsz. :D

Göndöríteni pedig az összessel lehet,valamelyikkel könnyebb,valamelyikkel nehezebb. Nekem pl. a lehető legrosszabb van göndörítés céljából,mégis meg tudom csinálni :D

Amúgy ne hogy azt hidd,hogy a koleszba majd neked lesz időd hajat vasalni... :D :D (Nem akarom elvenni a kedved,csak ezt kalkuláld bele :D)

2015. aug. 4. 17:42
 4/4 A kérdező kommentje:

Vannak ilyen jádeköves fedésű hajvasalók, akotól ragyogó és puha lesz a haj...elvileg :)

Az ilyen széles fejű hajvasalók is alkalmasak hullámosításra?

Igazából vasárnaponként vasalnám csak ki, hajmosás után. Azért szeretnék olyat ami vizes hajra is jó, a kiszárítás nagyon macerás és időigényes.

Köszi a választ :)

2015. aug. 4. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!