Ti mennyi hajfestéket használtok teljes hosszú hajra?
Figyelt kérdés
Évek óta csak a tövét festem, arra kell az 50 ml festék + 75ml oxi. De akkor mennyi festék kellhet teljes hajra? Derékig ér.2015. aug. 2. 15:31
1/4 anonim válasza:
Nekem minimum két doboz kell ahhoz, hogy szépen befedjen minden hajszálat a festék. Mondjuk nem ér derékig a hajam, de elég hosszú. Szerintem azért attól is függ, hogy mennyire dús az illető haja. :)
2/4 anonim válasza:
2-3 doboz. Inkább 3
Ha fodrászkellékes tubusos, és hígabb típusú akkor 2 tubus.
3/4 anonim válasza:
Rengeteg hajad lehet, ha ennyi festéket felvesz. (A tőfestéskor csak kb. 2 centinyit kell a hajon festeni.)
Háromszor- de inkább négyszer ennyi kellhet, bár ennyit én még nem kentem hajra...
4/4 anonim válasza:
Nekem kicsivel mell alá ér a hajam, de nem túl dús, és vékony szálú, elég rá egy dobozzal. A lenövést fél dobozzal szoktam festeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!