Milyen házilag elkészíthető hajpakolást ajánlotok ilyen hajra? ( többi lent)
Hátközépig érő szőke enyhén hullámos hajam van,sajnos nagyon vékonyszálú. Milyen házilag elkészíthető hajpakolást ajánlotok rá,hogy a hajvég megerősödjön,és szebb fénye legyen az egész frizurámnak? ( a hajvég nem töredezett )
Kérlek,hogyha ajánlassz hajpakolást,írd le azt is,hogyan kell elkészíteni\alkalnazni.
Köszönöm! :)
Na most ha a hajad típusa vékonyszálú, akkor abból sehogyan sem tudsz vastagat varázsolni, ha pedig a töredezettség a gond, akkor le kell vágni az egészségtelen részeket.
Nekem is ilyen típusú a hajam, én pár havonta lecsipegetek egy-két centit a végéből, pakolásnak pedig kókuszolajat teszek fel hajmosás előtt pár órára, főleg a hajvégekre koncentrálok, és sapkát húzok a hajamra.
A töredezett hajvét nem fog összeragadni egy pakolástól, azokat le kell vágni. A vékonyságát sem tudod szabályozni.
Amit én ajánlok: 2 ek. olivaolaj+1 tojás vagy olivaolaj+tejföl.
Ráteszed a száraz hajadra (főleg a hajvégekre), becsavarod alufóriába és fél órát rajtahagyod. Ezután megmosod samponnal.
Köszönöm szépen!
Kipróbálom az argán olajat is, remélem beválik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!