Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tisztítsam meg a...

Hogyan tisztítsam meg a hajvasalómat?

Figyelt kérdés
Remington cs5002 hajvasalóm van, és reggel először mindig kivasalom a frufrum, meg hátul, meg felül kicsit ha kell, hogy egyenes legyen, utána lakkal még beállítom faszagányosra. Nem mosok minden este hajat, így az idők során "ráégett" egy lakkréteg a hajamról a vasalóra, amit képtelen vagyok leszedni róla. Mikor felmelegszik füstöl, meg büdös is. Mivel lehetne leoldani róla a lakkot?
2010. márc. 7. 14:51
 1/5 anonim ***** válasza:
melegítsd fel a hajvasalót, és egy száraz rongyot vasalgass vele
2010. márc. 7. 16:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem lehet, egyszerűen rá van kövesedve. Valami anyag kell, ami lemarja.
2010. márc. 7. 19:14
 3/5 anonim ***** válasza:
aceton, de az meg megmarja a vasalót is, nekem ez az egyik oka, h minden nap mosok hajat, bár az én vasalomon van egy teflon réteg is, h ne ragadjanak rá hajformázószerek, am próbáld meg, kicsit nedves rongyal áttörölni, kicsit kapargatni ovatossan, aztán felmelegíteni, ugy vasalj vele egy száraz rongyot
2010. máj. 13. 19:20
 4/5 anonim ***** válasza:
jah és semmiképp ne kezdd el kemény tárgyal levakarni, előző vasalom nem tűnt elég melegnek, és mindig lelakoztam, és még amikor folyt a lakk a hajamon, ugy vasaltam, nagyon üdös volt, meg csípte a szemem, az orrom mindent, a hajamnak se tett vmi jót, meg a vasalóra is ráégett mindig, aztán eccer megkapartam egy olloval, és összekarcolodott az egész vasaló. (bár akkor már tudtam h ujat veszek, de azért vigyázz rá a remington a legjobb hajvasaló:))
2010. máj. 13. 19:24
 5/5 anonim ***** válasza:
19:20, 19:24 mind2t én irtam, csak elfelejtetem odaírni a végére:) 19/f
2010. máj. 13. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!