Elmagyarázná valaki érthetően, mitől alakulnak ki a pattanások, aknek, mitesszerek?
Figyelt kérdés
És azt is elmondanátok, mit tehetek ellene? (Megelőzés és/vagy eltüntetés.) És nem mindenféle pattanás elleni krémre vagy kozmetikusra gondolok, mert járok kozmetikushoz, csak olyasmire, amit én is megtehetnék. Van ezeknek köze egyébként az étkezéshez?2015. júl. 31. 22:00
1/4 anonim válasza:
Javarészt hormonális okai vannak ezek hátterében. De lehet zsíros kajáktól, pocsék életmódtól, nem megfelelő arctisztálkodás is lehet az oka. Igazából pontosan nem lehet elmondani mik az okok.
2/4 A kérdező kommentje:
Kösz a gyors választ!
2015. júl. 31. 22:58
3/4 anonim válasza:
Hali! Többnyire eltömődött pólus okozza,úgyhogy arctisztító tonikkal reggel és este mosd át az arcod,de ne szárítsd túl,mert akkor csak még több lesz és igyál rengeteg vizet :) De tini korban ez sajnos normális :/
15/L
4/4 anonim válasza:
Sok zöldség, gyümölcs, amíg itt a nyár! :) Olyan finomak most. Egyébként tényleg lehet hormonális betegség miatt, akkor viszont ki kéne vizsgáltatni magad. Nekem még mindig vannak, pedig már 20 éves vagyok. :(
Én kisszemű sót használok bőrradírnak, eléggé bevált, nem irritálja a bőrt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!