Tudtok jó hajnövesztési praktikákat?
Én bátran ajánlom a ricinusolajat és a bánfi hajszeszt. Nekem ezek váltak be, + szedj multivitamint abban van mindenféle vitamin, nameg étkezz egészségesen!
Nekem alapból lassan nőtt a hajam ráadásul levágott egy csomót a fodrász (május közepén), vállamat súrolta a hajam. Ekkor vettem ricinust (gyógyszertár) és bánfit (vianni, rossmann, dm, coop).
Én úgy használom hogy este lefekvés előtt belemasszírozom a fejbőrömbe a ricinust (egy héten egyszer vagy kétszer használd, úgy látványos a hajnövekedés) majd reggel hajatmosok. Hajmosás után, amíg nedves a fejbőrömre öntök bánfit, azt 40 percig rajthagyom és lemosom. A hajam szárítás után pihe-puha.
Csináld meg a 7 napos haj kihívást, lényege: feküdj hanyatt az ágyon, a fejedet lógasd az àgy széléről és 4 percen keresztül masszírozd a fejbőrödet.
Májustól most Júliusig mell alattig ér a hajam, a vállig érőből.
Remélem részletes és kielégítő választ tudtam adni, szép napot!
Előző vagyok:
A 7 napos haj kihívást 7 napig csináld, ès állítólag egy hét alatt nő másfél centit. Keress rá Youtubeon egy kiscsaj elmagyarázza és megcsinálja a videóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!