Ti hogyan hasznaljatok a ricinnus olajat? Hanyszor 1 heten, mennyiseg 1 alkalom? A fejbor-re teszitek csak?
Figyelt kérdés
Kinek ,hogyan miben segitett, A fodraszom ajanlotta, toredezett szaraz hajamra ,illetve hajnovesre12015. júl. 29. 22:46
1/3 anonim válasza:
heti egyszer bőven elég és csak a hajvégekre :) ha szeretnél egy kis extrát akkor keverd kókuszolajjal és nagyon szép fénye lesz tőle a hajadnak :) 1 hónap után már látni fogod a különbséget :)
2/3 anonim válasza:
Én heti 2-szer 3-szor olivaolajjal belemasszírozom a fejbőrömbe,Nagyon puha,fényes lesz tőle a hajam.Hajnövesztés miatt is használom,ebből még nincs tapasztalatom,mert nem régóta használom
3/3 Röplabdáscsaj válasza:
Személy szerint heti 2-szer használom. Egy csészébe teszek szűk 2 evőkanálnyit és mikrohullámú sütőben 10-15 mp-ig melegítem, hogy folyékonyabb legyen. Én az egész hajamra+fejbőrre felviszem. A hajvégeget ápolja és összezárja a hajhagymákat pedig táplálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!