Le akarom vágatni a hajamat hogy felfrissítsem egy kicsit de kerek arcom van és nem tudom milyen haj állna így jól és azt akarom megkérdezni hogy milyen frizura lenne jól?
igazából nem teljesen rövidet akarnék hanem ilyent kb
esetleg ha linkeket is küldenétek a képekről megköszönném:D
A kerek arc telt orcájú és tényleg kerek. A hajad oldalt legyen egyenes, a fejtetőn legyen dús a frizura. Mondjuk, mint a hatvanas években, az most úgyis megint divat. A geometrikus vágás vigyázz, csak kihangsúlyozza az arcod kerekségét. Kerüld a kemény vonalakat és a pont a szemöldöknél végződő frufrut. A ritkított vagy szintesre vágott haj, ami az arcodba hullik, segíthet abban, hogy az arcod keskenyebbnek nézzen ki, és az oldalra tűrt frufru is. Ha hullámos a hajad, az legyen azonos hosszúságúra vágva, és lehetőleg hosszú, hogy ne az arcod mellett legyen a nagy tömeg haj. Inkább tűzd magasra, vagy lófarokba, pár arcod mellé hulló tinccsel. (noiportal.hu-n találtam ezt)
szerintem valami ilyesmi jól állna neked:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!