Mi a véleményetek az epilátorról?
Én nagyon megbántam hogy epilálni kezdtem, tele lett a lában szőrbenövésekkel, óriási sebek lettek belőlük, alig akar gyógyulni, pedig már 1 éve nem epilálok, mégis ronda a lábam azóta is, sebek után hegek maradnak... :( Inkább borotváltam volna naponta, mert még az is milliószor jobb mint a ronda lábak.
Valamint epilálni is 3 naponta kellett, mert addigra kinőnek szőrszálak, szóval sokkal előbbre nem is lettem vele.
Nekem is be szoktak néha nőni a szőrszálak, de ettől nem lesz csúnyább a lábam.
Egyébként én csak akkor epilálom a lábamat, amikor erőt érzek hozzá, mert elég fájdalmas.
Előny, hogy sokkal tovább tart, és ha rendszerességgel csinálod egyre ritkábban nő vissza a szőr és nem lesz olyan erős, mint a borotvától.
Szerintem megéri kipróbálni! :)
Ém eleinte gyantáztattam, de macerás volt, aztán elkezdtem borotválni, de olyan erős lett a szőr tőle, hogy szúrt és ronda volt. Annyira már le sem tudtam borotválni, hogy ne legyen "pöttyös".
Az epilátorral csak 2 hetente kell szörtelenítenem, igaz az elején nekem is sok szőr benőtt és nem volt kellemes a procedúra, de 1-2 hónap alatt hozzászoktam és nekem nagyon bevált :) sokkal praktikusabb, mint a gyanta, bármikor elővehetem és megcsinálom, nem kell várni, míg bemelegszik stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!