Érdemes megvenni a drágább női borotvákat (pl. Gilette Venus)?
Figyelt kérdés
2010. márc. 6. 21:06
1/11 anonim 

válasza:

Szerintem nem, ha az olcsóbb is ugyanolyan szépen leborotválja a szőrt, akkor mi a francnak...
A borotvából meg nem kell trendkérdést csinálni, úgyis egyedül borotválkozol, ha meg épp nem használod, akkor nem hagyod elől, senki nem látja, hogy mivel csináltad..
Nekem eddig jó volt az olcsóbb is, ezután is jó lesz. Ez is minden szőrszálat levág, ezt nem lehet tovább fokozni úgyse...
2/11 anonim 

válasza:

Szerintem igen.Régebben vettem olcsóbbat nagyon rossz volt alig vitt valamit.Most Gilettet használok és nagyon jó.
3/11 anonim 

válasza:

Valamivel tényleg jobbak, mint a legolcsóbb no name márkák. Igazából csak annyival szerintem, hogy tovább bírják, tovább maradanak élesek.
4/11 anonim 

válasza:

Nekem is Gillette van, és jó. Van rajta ilyen aloe vera(asszem az) csík, csökkenti a bőrirritációt, és szépen vág, ellenben a rabvallató 100ft-os társaival.
5/11 anonim 

válasza:

Ha érzékenyebb a bőröd, akkor igen. Ha pl egy olcsóbb borotva irritálja a bőröd, akkor megéri, de ha nem, akkor felesleges sokkal több pénzt kidobni érte. Én 500 ft-ért veszek 5 db borotvát, igen, "noname" borotvát, és nekem totál megfelel.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Azért untam bele az eldobható borotvákba, mert némelyik vagy alig szedi le a szőrt, vagy vagdos. Szerintem kipróbálom a Gilettet.:)
2010. márc. 7. 11:51
7/11 anonim 

válasza:

Amúgy ezek a drága borotvák igaz, hogy a legkisebb "tüsit" is leszedik szép simára? Mert én eldobhatót használok, de ha másnap már picit tüsi lesz és áthúzom megint, ugyanolyan marad nem szedi le..:S
A Wilkinsonról valakinek vélemény?
8/11 A kérdező kommentje:
Szia! Wilkinsont csak eldobhatóba használtam, és bevallom eldobhatók között a legjobb(szerintem)! De most nagyon szuper áron lehet kapni az új Gilette Venus Embrace borotvát, 5 pengés és krémezőcsíkkal ellátott, a DMben pl. 2799Ft, de a Rossmannban most ezen a héten még olcsóbb, 2300FT körül van azt hiszem, nem tudom pontosan! Sztem szerezz be egyet!:)
2010. ápr. 19. 10:17
9/11 anonim 

válasza:

Uhh, köszi akkor megnézem a rossmanban! Sparban láttam ma 3890ért!:S
10/11 A kérdező kommentje:
Az sok...Én a DMben voltam tegnap, megnéztem, ott 2499Ft!:))
2010. ápr. 21. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!