Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A frufru nélküli haj a magas...

A frufru nélküli haj a magas homlokúaknak is jó áll?

Figyelt kérdés

Magas homlokom van és frufrum. Azon gondolkoztam hogy meg válok a frumfrumtól mert héna már nagyon idegesít. De nem tudom, hogy jó ötlet-e vagy hogy a magas homlokúaknak ez hogy áll? Ti mit gondoltol erről? Előre is köszi a válaszokat.

14/L

#haj #frufru #magas homlokhomlok #frufru nélküli haj
2015. júl. 28. 16:28
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsi helyesírási hibákért.
2015. júl. 28. 16:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a magas homlokúaknak jobb a fufru. Hogyha ez a frizura zavar, vágass másféle fufrut.
2015. júl. 28. 16:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Próbálj ki olyan frizurát, ahol nincs frufrud. Pl. hajráffal fogd hátra a hajad. Ha tetszik, hordd úgy, ha nem (és mások is azt mondják), akkor inkább maradj a frufrunál.
2015. júl. 28. 16:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2015. júl. 28. 16:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Attól is függ mennyire magas az a homlok... nekem sincs kicsi homlokom, de nem is óriási... frufru nélkül sokkal jobban nézek ki.
2015. júl. 28. 16:55
 6/7 A kérdező kommentje:
A szemöldökömtől a hajvonalamig négy ujjam fér el. Kicsi a kezem. Nem tudom, hogy ez számít-e valamit.
2015. júl. 28. 17:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia, ha gondolod küldj nekem egy képet, mert így nem tudok mit mondani :),de az tény, hogy a magas homlokúaknak jobb a frufru.Egyébként régen nekem is volt :)

14/L

2015. júl. 28. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!