Ezredik ilyen kérdés, de van hatásos módszer a hajnövesztésre az időn kívül?
Hallottam már sok mindent, de neten szinte csak jókat írnak róla.
A ricinusért meg olíváért odavannak sokan, de hallottam fodrásztól, hogy ne kenjem rá, mert ha meg sokáig rajta is hagyom, úgy eltömíti a pólusokat, hogy csomókban fog kihullani növekedés helyett. Szóval semmi olajat nem akarok kipróbálni.
Van ez a tojásfehérje-tojássárgája, ez használ bármit is?
Meg olvastam, hogy sampon és zöld tea összekeverve. Ezt valaki próbálta már?
Szóval ez a tojás meg zöld tea serkenti a növekedést, vagy csak olyan, mintha balzsamot kennék a fejemre?
A Bánfi sampont is próbáltam, de 10 hónap után se láttam változást.
Létezik bármi házi módszer erre, vagy marad a várakozás? Egy éve betegség miatt kihullott a derékig érő hajam, alig maradt valami, azóta visszanőtt kb. vállig érőre, és nem akarok kárt okozni, ezért szeretnék valami tanácsot. A felvarratás nem vált be, egyszer megcsináltattam, de két hónapig bírtam vele, annyi macera volt a varrás miatt mosásnál és fésülésnél. Meg volt, hogy az utcán meg is szóltak miatta, mert a szélben, ahogy fújta, kicsit meglátszott.
Külsőleg nem sok értelme van kenegetni ilyen célból. Ápolni fontos, hogy ne töredezzen el és ezért ne kelljen állandóan levágatni, ami nőtt, de ennyi. Hogy erre bolti terméket használsz vagy olajokat, házi kencéket, az már mindegy, mindenki másra esküszik. :)
Szedj vitaminokat, legyen egészséges az életmódod, legyél eleve egészséges és akkor normálisan fog nőni a hajad. Gyorsítani nem lehet reálisan nézve. Ha lenne erre tuti módszer, kb minden lány csípőig érő, csodaszép lobonccal rohangálna, nem? A vállig érő haj is teljesen jó, idővel megnő, meg legalább ezt is kipróbáltad. :)
A neten olvasottakat meg nem kell elhinni. Nekem is van barátnőm, aki állítja, hogy a ricinusolajtól havi 6 centiket is nő a haja, érdekes módon ezt rajta kívül senki nem látja, csak bebeszélte magának. De ha boldog tőle... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!