Az SHR lézeres szőrtelenítés hatásos?
Igen, ezt hívják marketingnek.
Én is egy ilyenröl szereztem be 6 alkalmasat hónaljra, de mivel csak 8-10 alkalom után nyilvánítható egy kezelés befejezettnek, valamikor meg kell venned néhányat teljes áron, hogy végleg megszabadulj a szörtöl.
De ettöl függetlenül ugyanolyan professzionális gépekkel dolgoznak, hatásos volt. :)
Köszi! Elvileg a további alkalmakra is adnak kedvezményt, persze azt nem írják mennyit. Ha még egyszer annyit rá kell költenem, mint a kupon, még akkor is azt mondom, hogy megérte, pláne ha hatásos lesz.
Tényleg fájdalommentes?
Nem, sajnos a borotván és a krémen kívül nincs fájdalommentes megoldás...
Konkrétan éget, hiszen akár 80°-ig is hevíthetik a szörszálat!
Ettöl függetlenül nem szenvedek úgy végig egy kezelést, mint pl. egy bikini vagy szemöldök gyantát...
Egy nagy beeep jelzi, hogy a kezelöfej a börre helyezve alkalmas a lézerfény kibocsátására. Fokozatosan melegszik, kvázi fokozatosan érzed a szörben a melegséget. Pár másodperc kattogás után eléri a legmelegebb höt, ilyenkor azért már csíp a forróság, de mint mondtam ez max 1/2 másodpercig tart.
Legutóbb egy esös, hideg napon mentem, kicsit alulöltözve áthülve és esküszöm jól is esett a kezelés! :D
A másik, hogy az otthoni gépekkel ellentétben a szalongépeknek nagy fejük van. A hónaljamat 3 lövéssorozattal meg lehet csinálni. Nem tart tovább 5 percnél, tehát ha pl. menstruáció elött mész vagy más okból alacsonyabb a fájdalomküszöböd, akkor is mire kiérsz a szalonból, el is felejted.
Amin ne lepödj meg, az az égett szag. Ha több napos a borostád, akkor nagyobb utat tesz meg a fény a tövig, valószínüleg több lesz a szag is, de ez normális. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!