Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » SOS hidrogénezett hajat...

SOS hidrogénezett hajat befogja a barna hajfesték?

Figyelt kérdés

Gyors segítség kéne,az enyhén vöröses-barnás hajamat befestettem platina szőkével,és undoritó lett!!!

Valahol platina szőke,vhol narancssárga,vhol maradt barna...foltos is...

MIT CSINÁLJAK????

Megint menjek rá platina szőkével,és talán kiszedni???

Vagy sötétbarna befogja???Azt hallottam hogy a hidrogénezett haj ledobja a barnát,ez igaz???

2010. márc. 6. 12:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen ledobja. Nekem volt szőke halam, mondjuk nem az a tipikus hidrogénezett nagyon szőke, és mikor fodrásszal festettem vissza gesztenye barnára akkor 2 hét alatt ledobta. Fél évbe telt, hogy megtartsa a barna színt, és havonta festettem. Ilyen drasztikus beavatkozások előtt, mindig érdemes fodrászhoz menni, és a következőt már lehet nyugodtan otthon csinálni. Valószínű, hogy le fogja dobni, de nem tökéletesen.szerintem menj fodrászhoz!
2010. márc. 6. 12:41
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi a választ,de azért még jöhetnek.

segítsetek :(

sírógörcsöt kaptam mikor lemostam a festéket :((

2010. márc. 6. 12:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Ezen nem nagyon lehet mit segíteni. Buta voltál. Előbb kellett volna kérdezősködni, nem utólag.

Most fest be barnára és türelem, egyből úgysem fogja ledobni, legalább ki tudsz menni az utcára.

De a szőkét ne rakd rá még egyszer mert szó szerint le fog esni a hajad, annyira tönkreteszi.

2010. márc. 6. 13:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem cseszegetésre vagyok kiváncsi...köszönöm.
2010. márc. 6. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!