1/5 anonim válasza:
Mindenkinek más áll jól. :)
Általában akinek göndör egyeneset akar,akinek egyenes az göndört.
De én például ki nem állhatom ha megmosom és jó göndör.
én az egyeneset jobban szeretem :)
2/5 anonim válasza:
Nekem mindkettő tetszik. A hajam nekem is olyan, hogy ha megmosom és megszárad göndörkés. Úgy félig-meddig. Van ahol egyenes, máshol mintha csavarók lettek volna benne.
Úgyhogy vasalom, de nem kell sokszor (kétszer egy héten), mert vigyázok ne feküdjem el. :)
Ha lagziba vagy más ünnepségre megyek, akkor szokott göndör lenni, de akkor normálisan megcsinálom.
3/5 anonim válasza:
Szerintem a göndör sokkal szebb. Nem is értem miért vasalják sokan a hajukat, az egyenesnél mindenféle haj szebb.
4/5 anonim válasza:
Kinek mi tetszik jobban. Viszont nem mindenkinek áll jól a göndör pl.
5/5 anonim válasza:
Jó tudni, hogy a koszos, ápolatlan szénaboglya haj is szebb, mint az egyenes. Te gyökérke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!