Rengeteg mitesszerem van. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Kozmetikushoz jártam régen, semmit sem ért. 2% bha liquidet használom pár hete, de egyáltalán nem használ. Mit kezdjek a mitesszerekkel? Szerintetek van értelme kipróbálnom egy másik BHA hámlasztót? Arcpakolások, tapaszok sem érnek semmit.2015. júl. 22. 15:54
1/5 anonim válasza:
Első körben nem mindegy az sem, mit eszel. A sós, fűszeres, zsíros ételek gyakran okoznak mitesszereket. Emellett egy hormonvizsgálat sem lenne rossz, mert nekem pl a borzasztó hormonszintem miatt volt mitesszeres (és nem gennyes pattis) egészen tinikoromtól kezdve az arcom.
Paula cuccánál szerintem nincs jobb hámlasztó, de lehet, hogy meg kéne próbálni egy rendes, kozmetikus által végzett hámlasztást, végülis az az igazi, az hat valóban mélyen.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem eszek túl sok zsíros ételt. Bőrgyógyásznál voltam már, de mindig csak ránézett az arcomra, aztán felírt valami krémet, amik vagy használtak, vagy nem. De a mitesszerekre semmit sem mondott, csak a pattanásokra írt fel termékeket. Szóval akkor van értelme lecserélnem a BHA liquid-emet mondjuk BHA gélre, vagy ugyanolyanok?
2015. júl. 22. 16:25
3/5 A kérdező kommentje:
Amúgy én úgy tudom, a gyümölcssavas hámlasztást nem csinálják nyáron a fényérzékenység miatt. Vagy milyen hámlasztásra gondoltál?
2015. júl. 22. 16:30
4/5 anonim válasza:
Rendszeres arctisztítás kell, semmi egyéb. Persze drága BHA krémek is szoktak használni, de nem 2 hét kell neki szerintem. Én inkább az arctisztítást ajánlom. Olcsóbb, és a hatását azonnal látni. Gőzölés után tiszta kézzel kinyomkodni és fertőtleníteni.
5/5 A kérdező kommentje:
Próbáltam már otthon kinyomkodni magamnak, de nem jöttek ki...ráadásul rengeteg van, és nagyok, nem lehet az összeset kinyomni...tényleg nincs más megoldás?
2015. júl. 22. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!