Nagyon ritka a hajam. Milyen készítmények, tippek, pakolások vannak sűrűbb haj érdekében?
a vágástól hogy sűrűsödne már?:D
a végéből vágsz, a tövén nő,semmi köze egymáshoz:D
már úgy, hogy én ezt megszenvedtem kiskoromban.
anya állandóan vágta a hajam, sosem volt hosszú hajam mint a többi kislánynak...
de jól tette mert mára annyi hajam van ha elmegyek a fodrászhoz és a fele mennyiségre ritkítja 2 hét múlva megint olyan dús mint a fodrász előtt.
vannak még csodák ;)
hát,én nem tudom:D szerintem alapból sok hajad volt,csak nemvolt olyan feltűnő!
"Nem érdemes gyakran hajat vágatni
Sokan gondolják, hogy a pelyhes bébihaj a gyakori vágástól fog majd erős és dús lobonccá sűrűsödni. Ez sajnos nincs így, örökletes tényezők határozzák meg, hány hajhagyma helyezkedik el négyzetcentiméterenként a fejbőrön. Ezen a számon még nullás géppel sem változtathatunk. Nagyobbacska gyerekeknél és felnőtteknél hajvágás után valóban dúsabbnak hat a haj, ám ennek az a magyarázata, hogy eltűnnek a töredezett hajcsúcsok.
Vígasztalásul a kopasz csecsemők szüleinek: sokszor éppen a kuglifejű babákból lesznek dús hajú felnőttek."
Bocsi,hogy ilyen "kisbabásat"másoltam,de ezt találtam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!