Lányok! Tudtok nekem tanácsot adni? Hogyan lehet eltávolítani az arcromról a szőrt, hogy ne erősödjenek meg a szőrszálak?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok, de nem szeretnék arcszőrzetet. Azt hallottam, hogy a borotválás nem jó, mert attól megerősödik, ezért azt tuti nem kezdem el. Ha mondjuk elkezdeném gyantázni, hol kell olyat venni? DM-ben, Müllerben árulják? Vagy az epilálás lenne jobb?2015. júl. 21. 10:43
1/3 anonim válasza:
Szia!
Mindenképpen meg fog erősödni az arcodon a szőr, ez a férfiaknál az életkorral jár és a hormonok okozzák. A borotválás nem oszt, nem szoroz. Azért gondolják úgy sokan, hogy attól erősödik meg, mert élesebbek a szálak végei, mikor visszanő borotválás után és optikailag erősebbnek tűnik. Valójában a nőknél is a hormonok okozzák a szőrzet megerősödését.
Ha gyantázod vagy epilálod, attól viszont ritkul, mert a szőrhagymák nem bírják az állandó tépkedést. De ezt nem javasolnám neked, mert ha később mégis úgy döntenél, hogy férfiasan akarsz kinézni, nem fogod tudni visszacsinálni.
2/3 anonim válasza:
kozmetikus gyanta, vagy lézeres szőreéltávolítás. Semmiképp ne Te csináld.
3/3 anonim válasza:
Borotva nem erősíti a szőrt, ez egy régi tévhit csak. Másképp már minden nő olyan szőrös lenne mint egy medve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!