Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan kell C vitaminnal...

Hogyan kell C vitaminnal festett hajat vilagositani?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nemreg befestettem a hajam sotetbarnara, de a sotetbarna helyett fekete lett a hajam.

Az addig megvan hogy a C vitamin tablettakat/kapszulakat ossze kell apritani. De azt nem tudom hogy shamponba vagy vizbe tegyem bele es ugy ra a hajamra.

koszonom a valaszokat.

2015. júl. 20. 16:32
 1/7 anonim ***** válasza:
A festésnek ugyan nem fog használni, a legjobb esetben foltos lesz a hajad, viszont szétmarja a hajszálakat.
2015. júl. 20. 16:46
 2/7 anonim ***** válasza:
46%

Soha nem értettem ezt az otthoni produkciózásokat. Ne haragudj, tényleg nem bántásból írom, de szerintem menj el egy fodrászhoz, mert ő szebben megcsinálja majd. :)

Az ilyen kis házi praktikák 90%-a rémesen sül el. Foltos lesz a haj, rosszabb esetben eltöredezik vagy leég a haj (lásd: otthoni szőkítések), utána megy mindenki sírva a fodrászhoz, azt pedig már nehéz, sőt, több, mint valószínű, hogy nem lehet helyrehozni.

Szóval szerintem jobb menni fodrászhoz, ahol olyan hajad lesz, amilyet szeretnél, méghozzá nem is fog roncsolódni! :)

2015. júl. 20. 18:19
 3/7 anonim ***** válasza:
54%

A c-vitamin nem marja a hajszálakat, akár többször is lehet alkalmazni, semmi gond nem lesz vele. Én magam is egy nap 4szer használtam, nagyon jól koptatja a hajfestéket károsítás nélkül és foltos sem lett.

Samponba kell keverni, ha lehet korpás hajra való sampont használj, mert az is koptatja a hajszínt.

2015. júl. 20. 20:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Mert a fodrászok mit használnak, ami nem roncsol? Hidrogénnel szívatják le a hajat, utána pedig hajfestékkel festik be. Na ez aztán tényleg egészséges. A C Vitamin poros eljárást meg biztos nem reklámoznák, nem írnának cikket róla, ha káros lenne. És 90%-nak sikerélménye volt ezzel kapcsolatban, aki meg szídja az vagy rosszul csinálta, vagy pedig így látatlanban próbál okoskodni.
2015. aug. 18. 08:17
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

"Mert a fodrászok mit használnak, ami nem roncsol? Hidrogénnel szívatják le a hajat, utána pedig hajfestékkel festik be. Na ez aztán tényleg egészséges."

CSAK azt az egyet felejted el, hoyg ök ÉRTENEK ahhoz, hoyg hogyan kell ÚGY csinálni, hoyg a hajnak a lehetö legkisebb kára legyen.

"A C Vitamin poros eljárást meg biztos nem reklámoznák, nem írnának cikket róla, ha káros lenne."

Már hogyne írnának róla meg reklámotzák? Azért is szép pénzeket lehet kapni, ha hülyeségeket terjesztenek, mert aok buta ember megveszi a cikkeket. Nézz utána, emnnyi "fogyasztószert" reklámoznak, meg cikkeznek róluk, és "Mégis" átalmasak, rengeteg ember lett tölük komolyan beteg illetve voltak, akik belehaltak.

A C-vitamint meg nem arra való, hoyg a hajra kendjék, mert erös sav és hozzáértés NÉLKÜL komoly károkat okoz a hajnak.

2015. aug. 18. 10:01
 6/7 anonim ***** válasza:
69%
Figyelj, olyan emberrel vitatkozol, aki mindkét eljárást kipróbálta már! Mit okoskodsz itt? Szivatta már le fodrász a hajamat, hiába ő a városban a legjobb és hiába próbált kíméletes maradni, a hidrogén úgy szétcseszte a hajamat, hogy egy csomót le kellett vágni miatta! A C Vitaminos hajpakolás meg egyáltalán nem marta szét a hajszálaimat, kedvesem. Sőt, puha lett a hajam tőle és még világosodott is. Negyed annyiba se került, mint anno a fodrász. Szóval ne próbálj kioktatni engem, ha megkérhetlek.
2015. aug. 19. 10:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Elöször is nem vagyok a KEDVESED!!! FOgd vissza magad, ilyen arrogáns stílust ne használj velem szemben.

A kioktatás nem(csak) neked szólt, hanem mindenki másnak is.

Attól, hogy NEKED nem árt, még közel sem jelenti azt, hogy MINDENKINEK ugyanolyan jól sikerül, mint neked.

Képzeld, több olyan családtag van, aki kipróbálta ezt a hülyeséget, és utána kb 2 cm-re kellett a hajukat vágatni, mert egyszerüen széttöredezett ettöl a "kímélö" módszertöl.

2015. aug. 19. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!